Om Oss

Om våra metoder

Genom enkel lekbaserad hundträning hjälper vi ägare hitta glädjen i att träna hund. Inget problem är för stort och ingen hund för långt gången.

Våra lekar är utvecklade för att stärka hundens olika personlighetsdrag. Det här kallas konceptträning inom hundträningsvärlden. Det är ett revolutionerande och nytt sätt att träna hund.  Ägare ser snabba framsteg och framgångar i hela hundens liv med de här nya träningsmetoderna. Allt är givetvis belöningsbaserat och sker genom enkla lekar.

Om våra onlinekurser

Våra onlinekurser är utformade på flera olika sätt, men alla erbjuder undervisning via video. Kurserna ger dig tillgång till korta enkla videoklipp med lekar eller teori. Du kan alltid gå igenom lektionerna i din egen takt inom den utsatta kursperioden. Du kan även kontakta Ulrika, din instruktör, direkt via plattformen när du har en fråga. Inga test eller någon press förekommer utan vi vill att våra kurser ska vara så enkla som möjligt för alla att gå. Har du några frågor om kursupplägg tveka inte att kontakta oss. 

Om din lärare

Jag som driver och äger Positiv Hundträning Online heter Ulrika Marwick. Jag är utbildad hundinstruktör och beteendeexpert med 7 års erfarenhet. Jag har utvecklat de revolutionerande och innovativa onlinekurserna Lugna Din Reaktiva Hund, Skälliga Fido och Från Valp till Drömhund som har hjälpt hundratals ägare att uppnå framgång och få ett harmonisktliv med sina hundar.

Utöver onlinekurser håller jag inspirerande kurser och privatträningar i Torpshammar där alla är välkomna för att uppleva kraften av lekbaserad, positiv hundträning!